Happy Halloween!

Fick ut matte provet idag och woah I'm greatest! Trodde det hade gÄtt helt Ät skogen eftersom jag tyckte provet var sÄ himla svÄrt men se dÀr, hade lyckats skrapa ihop till vitsordet 8,5 iaf!
 Tror medeltalet var ganska sĂ„ lĂ„gt med tanke pĂ„ hur mĂ„nga som fick underkĂ€nt, kanske vĂ„r mattelĂ€rare fick sig en tankestĂ€llare nĂ€r hon sĂ„g resultatet eller sĂ„ har hon aldrig hört talas om Gauss-kurva...

NÄvÀl efter samlingen hade jag hÄl sÄ for hem och gjorde allt annat Àn latade mig.

PÄ modde sista timmen hade vi olika förberedda talsituationer och ojoj man fÄr sig alltid ett gott skratt pÄ vÄra moddelektioner. :')

Efter skolan stannade en stor del av Ă„rskursen kvar för att filma nĂ„gra scener till julfesten (tĂ€nker inte spoila nĂ„nting hĂ€r och nu utan ni fĂ„r komma och se den i december istĂ€llet) och jag tror nog vi alla förlĂ€ngde vĂ„ra liv med nĂ„gra Ă„r med tanke pĂ„ vilka humoristiska situationer som uppstod!
Började ocksÄ tÀnka vilka blandade kÀnslor som kommer uppstÄ nÀr vi om nÄgra mÄnader slutar skolan...kommer nog trots allt sakna gymnasietiden och alla underbara mÀnniskor man lÀrt kÀnna, men Àn Àr det inte över!
Jag skall försöka ta tillvara alla fina stunder sÄ gott det gÄr, gör det ni ocksÄ!

Nu ikvĂ€ll har jag hunnit vara pĂ„ stan en stund med Cajsa och sedan firade vi Halloween med att  fara pĂ„ bio, nĂ€rmare bestĂ€mt skrĂ€ckfilmen Annabelle. D e n  v a r  j Ă€ t t e  b r a!

Denna fredag har verkligen varit positiv pÄ alla sÀtt och vis förutom att jag varit ganska trött och gÀspat stora delar av dagen, sÄ Àven nu, tror det Àr ett tecken pÄ att jag nog borde gÄ och lÀgga mig och fÄ min skönhetssömn sÄ god natt alla fina blogglÀsare och dröm inga hemska halloween-inspirerade drömmar!

Livet som abi Àr ganska skönt ibland

Första timmen idag hade jag modde och idag var det dags för min grupp att ha den bedömda gruppdiskussionen och det gick nog riktigt bra. :)

Sen hade jag hĂ„l fram till sista lektionen sĂ„ for hem och sov haha, som rubriken sĂ€ger; livet som abi Ă€r ganska skönt ibland. ;)

Före jag traskade tillbaka till skolan igen for jag en svÀng via bilskolan och bokade in lite inför övningsskedet, kÀnns ju helt absurt att lilla jag verkligen har körkort!

PÄ körkursen sjöng vi bl.a. I See Fire sÄ det va roligt att sjunga nÄt lite mer modernt!

Efter skolan var vi ett gÀng som stannade kvar och filmade nÄgra scener inför julfesten och det gick mycket snabbare och smidigare Àn vad nÄn av oss hade tÀnkt sÄ de va ju positivt!

Nu ikvÀll har jag sett pÄ filmen Halloween, ett mÄste sÄhÀr i dessa tider if you know what I mean. ;)Trött efter en lÄÄng dag

Skrev ett svÄrt matte prov idag och pÄ modde fick vi respons pÄ vÄra muntliga föredrag.

Klockan 15.00 och framÄt hade vi skriba-ÄtertrÀff och woah det kom faktiskt konfirmander! Hela 26st fler Àn förra Äret för dÄ kom inte en enda haha ;) Vi Ät pizza och kollade pÄ bilder frÄn lÀgret och drömde oss tillbaka till sommaren dÄ det inte fanns en massa mÄsten...

PÄ Junior ikvÀll hade vi SÄ ska det lÄta och lite andra lekar, sÄ de va roligt. :)

Fick förresten hem mitt körkort pĂ„ posten idag, jihuu! 
Men nu Àr jag trött efter en lÄng dag sÄ blir nog bara att chilla resten av kvÀllen, ha de gott!