Fyra årstider på en vecka

Efter dagens lektion gick jag in till stan och mötte upp min mamma och min kusin Sanna. 
Vi gick runt i några butiker innan vi gick till Spices för att äta deras underbara buffét. Ni som är uppmärksamma vet säkert att jag åt på Spices i måndags också, hehe, men då beställde vi från deras meny eftersom vi var så pass sent på kvällen. Innan de skjutsade hem mig så var vi till Aroma och köpte massa gott. 
 
För att tala lite om vädret så var det faktiskt riktigt varmt och soligt idag men jag tror vädret är lite bipolärt eftersom det plötsligt kom en regn/hagelskur och nu är halva himlen molnfri och solig och andra halvan mörk och dyster. 
Det är spännande att leva i Finland, 1 vecka-4 årstider.

 
 

Tjejkväll 💖

Hade en föreläsning idag mellan 9 och 11.30 för att sedan äta lunch. Övade också lite piano innan jag gick hem. Helt enkelt en rätt så vanlig dag.

Ikväll var vi flickor hos Petra och bara umgicks och pratade, fina vänner. 😙


Så här gott åt vi. ☝ 


Tortilla-Tisdag 👌

Läste lite på instuderingsfrågorna och lyssnade på tisdagens poddar imorse - dock inte samtidigt. 😅 Skönt att börja sent ibland så behöver man inte stressa.

musik gick vi igenom olika nätbaserade musikprogram och appar och så fick vi själva testa på appen garageband på iPads.  🎹🎸🎤🎶🎧

När jag kom hem lagade jag tortillas och det var såå gott, tisdagslyx! 😍👌

Har påbörjat att läsa en 7-sidors artikel på engelska om historisk empati så ska väl fortsätta kämpa med den nu en stund till. 😣