Fastlaskiainen

 

Igår firades Fastlaskiainen här i Vasa eftersom många är borta nästa vecka då det är sportlov. 


På kvällen samlades vi som vanligt hos Jennyförfest och vi spelade bl.a. charader och Brainstorm. 😂 
Till klockan 22 traskade vi iväg till Fontana där alla halarmänniskor samlades och festade in i natten. 🎉
 
Som tur började vi först kl.13 idag så hann sova lite och t.o.m vara och handla. 👍
 
Efter skoldagen kände vi flickor att vi var värda lite pizza så sagt och gjort gick vi till närmaste pizzeria, perfekt! 🍕
 
 
 

Virkning

 

Tog länge innan jag somnade inatt så somnade sent och skulle stiga upp redan 07.15, blää....

Idag har vi haft slöjd och dagens projekt var att virka något som man sen skulle knyta fast på en gammal cykel - den kommer säkert stå nånstans i ÅA för allmän beskådning då den är färdig. 😜 Efter slöjden hade vi en timmes lunchpaus så man hann äta i luuugn och ro. På pedagogisk psykologi var vi i grupper på tre och visade våra små filmsnuttar från praktiken och diskuterade och analyserade dem. 
 
Ikväll har jag skrivit lite på min English summary som ska vara inlämnad på fredag och funderat lite på matteläxan. Kom just in från en kvällspromenad så nu ska jag äta lite frukt och så småningom ta natten. Imorgon blir det matematik och jumppa.
 
God natt!
 
 

Gratulerar!

 

Igår hade min storebror födelsedag, 24 år ojojoj. Vi firade med mat på Spices och idag for jag hemhem en sväng på släktkalas. Har också hunnit vara en runda på loppis med Cajsa. Kom just hem till lägenheten så idag blev det inga uppgifter gjorda...nya tag imorgon!